Lukač, A. (2019). GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA (Undergraduate thesis). Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, A. (2019). 'GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA', Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač A. GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
A. Lukač, "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA", Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, Virovitica, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575