Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Undergraduate thesis). Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, accessed 29 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences; 2020 [cited 2024 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, Virovitica, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699