prikaz prve stranice dokumenta UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP
No public access
undergraduate thesis
UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP

Premužak, Laura
Virovitica University of Applied Sciences

Cite this document

Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, accessed 09 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences; 2020 [cited 2021 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, Virovitica, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Please login to the repository to save this object to your list.