prikaz prve stranice dokumenta ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU

Kopričanec, Jelica
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Kopričanec, J. (2017). ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

Kopričanec, Jelica. "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

Kopričanec, Jelica. "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

Kopričanec, J. (2017). 'ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

Kopričanec J. ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2017 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

J. Kopričanec, "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.