Vida, M. (2018). TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182
Vida, Martina. "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182
Vida, Martina. "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182
Vida, M. (2018). 'TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182
Vida M. TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182
M. Vida, "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182