prikaz prve stranice dokumenta TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA

Vida, Martina
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Vida, M. (2018). TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

Vida, Martina. "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

Vida, Martina. "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

Vida, M. (2018). 'TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

Vida M. TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

M. Vida, "TRADICIONALNA GASTRONOMIJA SLAVONIJE KAO RESURS ZA RAZVOJ TURIZMA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:746182

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.