Zetaić, A. (2018). GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114
Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114
Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114
Zetaić, A. (2018). 'GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114
Zetaić A. GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114
A. Zetaić, "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114