prikaz prve stranice dokumenta GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM

Zetaić, Anja
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Zetaić, A. (2018). GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, A. (2018). 'GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 25.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić A. GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 25.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

A. Zetaić, "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.