prikaz prve stranice dokumenta EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA

Ditrih, Viktorija
Virovitica University of Applied Sciences

Cite this document

Ditrih, V. (2018). EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, V. (2018). 'EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA', Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, accessed 17 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih V. EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences; 2018 [cited 2022 August 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

V. Ditrih, "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA", Undergraduate thesis, Virovitica University of Applied Sciences, Virovitica, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Please login to the repository to save this object to your list.