prikaz prve stranice dokumenta EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA

Ditrih, Viktorija
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Ditrih, V. (2018). EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, V. (2018). 'EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 16.08.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih V. EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 16.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

V. Ditrih, "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.