Ditrih, V. (2018). EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296
Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296
Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296
Ditrih, V. (2018). 'EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 05.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296
Ditrih V. EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 05.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296
V. Ditrih, "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296