Perković, Z. (2020). ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA (Master's thesis). Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Master's thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Master's thesis, Virovitica University of Applied Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Z. (2020). 'ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA', Master's thesis, Virovitica University of Applied Sciences, accessed 24 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković Z. ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA [Master's thesis]. Virovitica: Virovitica University of Applied Sciences; 2020 [cited 2025 February 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Z. Perković, "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA", Master's thesis, Virovitica University of Applied Sciences, Virovitica, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102