Perković, Z. (2020). ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA (Specijalistički diplomski stručni). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Z. (2020). 'ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković Z. ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Z. Perković, "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102