Čeredar, I. (2016). ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454
Čeredar, Ivana. "ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454
Čeredar, Ivana. "ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454
Čeredar, I. (2016). 'ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454
Čeredar I. ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2016 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454
I. Čeredar, "ENOLOŠKO NASLJEĐE - RESURS ZA BRENDIRANJE KRIŽEVAČKOG
KRAJA KAO ENO - GASTRO DESTINACIJE", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:049454