Ždralović, V. (2020). AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132
Ždralović, Veronika. "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132
Ždralović, Veronika. "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132
Ždralović, V. (2020). 'AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 19.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132
Ždralović V. AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 19.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132
V. Ždralović, "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132