prikaz prve stranice dokumenta TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE

Dežić, Marin
Veleučilište u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Dežić, M. (2020). TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

Dežić, Marin. "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

Dežić, Marin. "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

Dežić, M. (2020). 'TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

Dežić M. TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

M. Dežić, "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.