Pristup korisnicima matične ustanove
TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE
Veleučilište u Virovitici
Dežić, M. (2020). TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
Dežić, Marin. "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
Dežić, Marin. "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
Dežić, M. (2020). 'TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
Dežić M. TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
M. Dežić, "TRŽIŠNO POZICIONIRANJE SLAVONIJE TEMELJEM GASTROTURISTIČKE PONUDE", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:677870
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.