Baturina, M. (2018). FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481
Baturina, Marko. "FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481
Baturina, Marko. "FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481
Baturina, M. (2018). 'FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, citirano: 24.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481
Baturina M. FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2018 [pristupljeno 24.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481
M. Baturina, "FORMULIRANJE TURISTIČKOG PROIZVODA: PRIMJER PODRUČJA SOPJE", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:528481