Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2020 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699