Volenik, L. (2024). Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA (Završni rad). Virovitica: Veleučilište u Virovitici. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280
Volenik, Lucija. "Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280
Volenik, Lucija. "Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA." Završni rad, Veleučilište u Virovitici, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280
Volenik, L. (2024). 'Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA', Završni rad, Veleučilište u Virovitici, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280
Volenik L. Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA [Završni rad]. Virovitica: Veleučilište u Virovitici; 2024 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280
L. Volenik, "Inovativnost kao ključ uspješnog poduzetništva: analiza inovativnog proizvoda na bazi čokolade APSOLUTE COCOA", Završni rad, Veleučilište u Virovitici, Virovitica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:625280